Iedereen

Waarom ook jij een workshop domotica kan volgen.

Kom je als elektricien of bouwprofessional wel eens in aanraking met klanten die vragen naar domotica-oplossingen? Ben je leerkracht elektriciteit/elektronica en wil je nét iets slimmer blijven dan de leerlingen? Ben je student ASO en benieuwd wat je toekomst in petto heeft of ben je een trendwatcher en gewoon nieuwsgierig naar nieuwe technologieën? In al deze gevallen is een workshop domotica volgen ongetwijfeld een verrijkende ervaring.

In samenwerking met het RTC Oost-Vlaanderen en onze partners richten we workshops in over het programmeren van KNX en Teletask domotica voor residentiële gebruikers, maar ook specifieke workshops zorgdomotica. We bieden zowel domotica workshops voor beginners als voor gevorderden, dus laat je vooral niet afschrikken en geef toe aan de nieuwsgierigheid. We hebben vast een workshop domotica gepland die perfect bij jouw interesses aansluit!

bigstock-Vintage-tin-toy-robot-56046329

Speciaal voor leerkrachten

Kennis delen, is toch het mooiste dat er bestaat? Wij delen onze kennis daarom niet alleen met jou, maar ook met je studenten!

Gebruik aub niet zomaar onze online documentatie zonder toestemming, want er is auteursrecht op van toepassing, maar contacteer ons even en we bekijken met plezier welk didactisch materiaal we ter beschikking kunnen stellen voor jouw klas. Dat zijn niet alleen handige teach-the-teatcher documenten en syllabi trouwens… Als je zelf onze workshops Teletask Basis en Teletask Advanced hebt gevolgd, mag je zelfs onze Teletask themakoffers uitlenen!