Studenten

Bachelor in de Energietechnologie = Bachelor in de Toekomst!

Volg je momenteel een opleiding Bachelor in de energietechnologie of een opleiding elektriciteit of elektronica in de derde graad van het TSO of BSO? Neem dan snel je agenda bij de hand! Een praktische workshop domotica programmeren mag namelijk zeker niet in je opleidingsparcours ontbreken!

Geboeid door technologie, maar je wil ook wat voor de mensheid betekenen?

Ben je nog niet helemaal zeker welke richting je uit wil met je studies? Ben je geboeid door technologie, maar wil je ook je steentje bijdragen aan de maatschappij, dan is een Bachelor in de Energietechnologie met specialisatie zorgdomotica beslist iets voor jou! Je combineert er namelijk de technische uitdaging die je zoekt, met het menselijke aspect.

Wie weet schrijven we binnenkort wel dé uitvinding van de eeuw om de vergrijzing te bestrijden op jouw naam…?

Meer info over de opleiding Bachelor in de energietechnologie vind je hier.

918A8077

Wat kan zorgdomotica voor jouw toekomst betekenen?

918A8501

Ook jij zal ooit geconfronteerd worden met de praktische hindernissen van ouder worden en de moeilijke keuze om alleen te blijven wonen of naar een rusthuis te verhuizen. Grijp nu je kans en bepaal zelf hoe jouw toekomst, en die van vele anderen, er gaat uitzien.

Een leuk argument, maar toch nog veraf en nog niet overtuigend genoeg voor je studiekeuzes nu?
De vergrijzing, het plaatsgebrek in rusthuizen en de financiële druk op de zorgsector zijn actueler dan ooit. Niet verwonderlijk dus dat zorgdomotica helemaal in is en dat de vraag naar domotica experten amper bij te houden is. Als bachelor in de energietechnologie of afgestudeerd elektricien ben je sowieso al een gegeerd profiel op de arbeidsmarkt, maar voeg er nog wat kennis zorgdomotica aan toe en je wordt helemaal een onweerstaanbare kandidaat!

Klinkt interessant? Dit overtuigt je helemaal!

Dankzij de steun van het Regionaal Technologisch centrum (RTC) Oost-Vlaanderen en de partners uit het bedrijfsveld worden de workshops domotica en zorgdomotica gratis aangeboden aan studenten Bachelor in de energietechnologie bij de Odisee en aan 3e graads studenten elektriciteit/elektronica in het BSO of TSO.

Je krijgt zelfs een aanwezigheidsattest om toe te voegen aan je academisch curriculum om je toekomstige werkgever helemaal te overtuigen!

918A8397