Praktisch

Praktische weetjes voor de workshops (zorg)domotica

Dankzij de steun van het RTC Oost-Vlaanderen en onze partners kan iedereen voorlopig GRATIS inschrijven voor de domotica workshops.

Vanaf 2015 zal het inschrijvingsgeld 800,00 EUR per lesdag bedragen. Voor onderstaande doelgroepen blijven de workshops evenwel gratis:

  • leerlingen en leerkrachten uit de derde graad TSO, BSO, DBSO en BUSO kwalificatiefase (OV3)
  • op aanvraag: docenten uit het reguliere volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs voor een aantal projecten in eigen beheer en VDAB-instructeurs
  • leerlingen en studenten Bachelor Energietechnologie aan de HUB-KAHO

Je hoeft niets mee te brengen. Een handleiding en opdrachtenbundel worden ter plaatse voorzien.

Uiteraard bezorgen we je ook een aanwezigheidsattest om bij je academisch curriculum te voegen.

Het domotica labo is uitgerust met computers waarop de ETS4 software geprogrammeerd staat. Enkel wanneer je een workshop wenst te volgen met een groep van meer dan 16 personen (maximum 20 personen) dien je extra laptops mee te brengen en er het ETS4-Lite programma op te installeren . Voor meer info, klik hier.

De workshops vinden plaats in het domotica labo van de Odisee op de Technologiecampus.

Onze workshops beginnen stipt om 09:00 u en duren tot 16:00 u. Er is een middagpauze voorzien tussen 12:00 en 13:00 u. Voor een lekkere en snelle lunch kan je trouwens terecht in de cafetaria van de Odisee.

Over Odisee

De workshops domotica worden georganiseerd door de Odisee Hogeschool in samenwerking met het RTC Oost-Vlaanderen.

Hoewel de cursussen, opleidingen en workshops domotica doorgaan in het domotica labo op de Technologiecampus van de Odisee Hogeschool in Gent, is het RTC Oost-Vlaanderen die de inschrijvingen verwerkt en coördineert.

Toch nog een praktische vraag? Blijf er niet mee zitten en stel ze via ons contactformulier, want dat is de snelste weg naar een duidelijk antwoord!