Online leermateriaal

Domotica programmeren, ingewikkelde materie en alleen voor slimmeriken?

Bij IkDoeDomotica geloven we sterk in het Back-to-Basics principe. Waarom iets moeilijk maken, als het ook eenvoudig kan? Vooral voor de gebruiker, want bij domotica blijft een eenvoudige bediening en een maximaal gebruiksgemak altijd de eerste prioriteit.

Een doordachte programmatie is daarom zo belangrijk. Toch hoef je zeker geen IT-expert te zijn, want met een duidelijke handleiding kan iedereen domotica programmeren!

In de online cursussen voor zelfstudie of tijdens onze interactieve workshops in het domotica labo, gidsen we je stap voor stap zodat ook jij domotica kan programmeren!

Niemand houdt van na-apers!

Een cursus over domotica programmeren samenstellen, dat doe je niet in 1-2-3. Er is veel tijd, energie en centjes in de ontwikkeling van ons online leermateriaal gekropen en dus vragen we uitdrukkelijk dat je het auteursrecht respecteert.

Dat wil zeggen dat je dit materiaal wél mag gebruiken om zelf slimmer te worden, maar dat je onze documentatie niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag kopiëren, bewerken, vertalen, opslaan, verwerken of weergeven in welke gehele of gedeeltelijke vorm dan ook.

Ben je leerkracht en op zoek naar didactisch materiaal over domotica programmatie? Contacteer ons en we bezorgen je handig lesmateriaal dat je wél mag gebruiken in de klas!